10 nye kolleger hver uke

Allerede innen årsskiftet kom annsatt-ID 100 inn i det nordiske fullfilment-senteret i Brunna, der Ingram Micro forvalter all logistikk for Zalando, Europas ledende moteplattform på nett. En midlertidig løsning, opprettet på kort tid, gjorde det mulig å komme i gang med virksomheten allerede innen utgangen av 2017.

Da jeg ankom i midten av oktober, ble det tydelig at et godt oppstartsarbeide var gjort, og på bare to måneder hadde vi en helt funksjonell virksomhet som rullet veldig stabilt. Årsakene til at det gikk så bra er mange, men for å nevne det viktigste, er det Ingram Micros erfaring fra tidligere 3PL-prosjekter og Zalandos styrke i et lettilgjengelig forretningssystem som er veldig enkelt og raskt å komme i gang med å jobbe i, sier Felix Engfeldt, som er Site Manager på lageret i Brunna.

I løpet av høsten ble det ansatt ca 10 nye personer hver uke, og rekruttering i begynnelsen av året var i samme takt. Når fullfilment-senteret har nådd full kapasitet, vil det ha blitt opprettet mer enn 500 jobber.

Lernia gjør en god jobb sammen med vår egen HR-avdeling. Den største utfordringen er nå å vokse med de ansatte og å opprettholde en god kultur og verdibase å stå på, konkluderer Felix.

I en film av Lernia forteller noen av kollegene som ble ansatt i Ingram Micros lagerhus i fjor høst, om gleden av å jobbe der.
https://www.youtube.com/watch?v=r7NIGYY8XDw