Ingram Micro Cloud Marketplace er en forenklet innkjøpsprosess som bygger en av verdens fremste skydistribusjonsplattformer, Odin. I Cloud Marketplace velger dere enkelt, på ett og samme sted, skyløsningene som passer kunden innen områdene infrastruktur, sikkerhet og kommunikasjon/samarbeid. Tilpass deretter løsningene som trengs, og suppler eventuelt med andre tjenester, som f.eks. migrering av e-post eller backup. Når dere har gjort valgene, er tjenesten klar til å brukes.

Microsoft Office 365 er en skybasert tjeneste i Cloud Marketplace som er utformet for å tilfredsstille bedriftenes behov for sikkerhet, pålitelighet og brukerens produktivitet. Microsoft Office 365 hjelper bedrifter med å spare tid, penger og frigjøre ressurser. Office 365 kombinerer den velkjente Microsoft Office-pakken med skybaserte versjoner av neste generasjons kommunikasjons- og samarbeidstjenester – inkludert Microsoft Exchange Online, Sharepoint Online, Office Online og Skype for Business Online.

Vi i Ingram Micro har støttet våre samarbeidspartnere i skyen i lang tid, noe som gjør det lett å finne de riktige løsningene til deres kunder. Hvis dere ønsker en plattform for skyvirksomheten som er lett å bruke og som drives av kompetente personer, bør dere velge Ingram Micro Cloud Marketplace.

Våre leverandører som tilbyr skybaserte tjenester i Cloud Marketplace i dag, er Microsoft, Acronis, Dropbox og Nomadesk.

sk.

dropboxacronis nymicrosoft nynomadesk