Cyber Security

Vi i Ingram Micro har verktøyet og kunnskapen som kreves for å få på plass en god sikkerhetspraksis.

Ingram Micros Cyber Security-tilbud omfatter maskinvare og programvare fra verdensledende produsenter

Cyber Security er praksisen med å beskytte systemer, nettverk og applikasjoner mot digitale angrep. Disse angrepene har vanligvis til formål å få tilgang til, endre eller ødelegge sensitiv informasjon. Angrepene har også som mål å sperre tilgangen til verdifull informasjon for å utpresse bedrifter og personer for penger eller avbryte normal forretningsprosesser for å forårsake ulike former for tap.

Ingram Micro er i dag en leverandør av produkter og programvare fra ledende sikkerhetsprodusenter med supplerende avanserte sikkerhetstjenester for å tilfredsstille et bredt kundebehov. Vårt tilbud har som mål å hjelpe kundene med å designe, beslutte, implementere og lære opp for å skape et stabilt sikkerhetskonsept for bedrifter og organisasjoner. Dette er blant annet mulig gjennom Ingram Micros internasjonale tilstedeværelse, som i mange år har rekruttert bedrifter og talenter innen sikkerhetsområdet.

Kontakt oss

Ingram Micro Cyber Security Services

Ingram Micro tilbyr tre Cyber Security-tjenester som bidrar til å identifisere og dokumentere risikonivået i kundens infrastruktur. Testrapporten inneholder også anbefalinger på løsninger for å bearbeide sikkerhetshullene som kan utnyttes av angripere til ulike formål. Testene omfatter alt fra ubevisst spredning av upassende informasjon i offentlige domener på Internett til regelrette penetrasjonstester for å vise sikkerhetsinfrastrukturens styrke under angrep.

Tjenestene simulerer fasene som en angriper gjennomgår, som kalles Cyber Kill Chain. Det handler om hvordan angriperen finner informasjon, leter etter sårbarheter i systemer for så å penetrere systemene og få tilgang til viktig informasjon.

Ingram Micro Public Discovery Testing

Samler personlige og sensitive opplysninger om organisasjonen, som er offentlig tilgjengelig på Internett. Dette simulerer den første fasen (dvs. informasjonsinnsamlingsfasen) av Cyber Kill Chain, som brukes av hackere. Testresultatet hjelper deg å identifisere opplysninger som kan hjelpe en angriper med å planlegge et angrep mot dine systemer og opplysninger.

Last ned tjenestebeskrivelse her.

Ingram Micro Vulnerability Assessment

Oppdager, identifiserer og klassifiserer svakheter og sikkerhetshull i organisasjonens datamaskiner, nettverks- eller kommunikasjonsinfrastruktur. Sårbarhetsvurdering gir et innblikk i organisasjonens nåværende sikkerhetsstatus og hvor effektive de eksisterende mottiltakene er.

Last ned tjenestebeskrivelse her.

Ingram Micro Basic Penetration Testing

Tester sikkerhetskontroller i en organisasjon ved å simulere et angrep som en hacker kan utføre ved å utnytte svakhetene i organisasjonens nettverk og applikasjoner. Denne tjenesten identifiserer eksterne og interne sårbarheter som kan gi tilgang til organisasjonens kritiske ressurser.

Last ned tjenestebeskrivelse her.

Kontakta oss

Hvis du har spørsmål om Cyber Security, kan du kontakte csec.nordics@ingrammicro.com eller ringe + 46 708 234 740

Shawn Akrawi

Business Development Manager