Global Technology Systems og Ingram Micro annonserer distribusjonspartnerskap

Partnerskapet gjør GTS til den første uavhengige produsenten av mobilbatteri/ladere for robuste håndholdte enheter som skal distribueres av Ingram Micro i Europa.

Global Technology Systems, en global leder innen robuste mobilbatterier, ladere og strømstyringsløsninger, annonserte at det har inngått en distribusjonsavtale med Ingram Micro, en ledende distributør av data capture- og og Point of Sale-systemer og løsninger.

Fremst blant de nye GTS-produktene Ingram Micro vil nå tilby sine kunder er et bredt utvalg av batterier og ladere for de fleste strekkodeskannere, bærbare skrivere, Wi-Fi-telefoner og toveis radioer. GTS er kjent for å tilby høykvalitets batterier med høy kapasitet for å støtte de mest krevende mobiloperasjonene innen detaljhandel, logistikk, distribusjon, helsevesen og produksjonsbedrifter. I tillegg til sine overlegne produkter tilbyr GTS unike mobile strømstyringsløsninger som Test & Replace™ og Battery Color Coding™ for sine kunder og forhandlere.

Vi er glade for at Ingram Micro har sett verdien av GTS-produkter og har signert som distributør, sier JR Rodrigues, VP of Marketing i GTS. “Med partnerskapet vil deres forhandlere nå få tilgang til den høyeste kvaliteten og de mest effektive mobilbatteriog -ladere tilgjengelig på markedet i dag”.

Ved å legge til GTS-produkter til Ingram Micro DCPOSs allerede brede løsningsøkosystem, får våre kunder enda større løsningsmuligheter, spesielt i kombinasjonen robuste håndholdte enheter, som vi er Europas ledende distributør av”, la Mark Cheetham (bild), Ingram Micros direktør for DC/POS i EMEA til . “Ingram Micro bringer sammen produkter fra ledende produsenter for å tilby våre kunder best mulig data capture- og POS-løsninger, med one-stop-shop lettvinthet og merverdi gjennom produktbasert- og teknisk kunnskap og kompetanse.”

Om Global Technology Systems
Global Technology Systems (GTS) er en innovatør av batterier for mobilenheter, ladere og strømstyringsløsninger og tjenester som reduserer eiekostnader og øker produktiviteten. Med enestående ytelse og uovertruffen kvalitet, nyter selskapets batterier og strømstyringsløsninger stor tillit hos ledende detaljhandelsorganisasjoner, logistikkfirmaer, offentlige etater og tjenestemenn i offentlig sikkerhet over hele verden.
Mer på www.gtspower.com