Ingram Micro blir nordisk distributør for mophie

I over 10 år har mophie® vært det markedsledende varemerket innenfor sin kategori, først og fremst på det amerikanske markedet, men de siste årene har de også hatt solid vekst globalt. Nå kan også Ingram Micro i Norden tilby sine kunder et sortiment av attraktive og smarte produkter fra en leverandør som konstant videreutvikler sine produkter med innovative funksjoner og nye teknologier.

mophie® produserer batteriprodukter i premium kvalitet for mobile enheter som telefoner og tablets. De har over 10 års erfaring med produksjon av batteri og powerbanks, og ligger helt i førersetet av utvikling av ny teknologi som presenteres til markedet. mophies produkter kan lades opp over 500 ganger ved hjelp av litiumteknologi og har den høyeste batteridensiteten i markedet. Alle deres produkter er testet i tre ulike steg under produksjonen for å sikre best mulig kvalitet. For å kunne sende den optimale mengde strøm så kommuniserer produktene til mophie® med den tilkoblede enhet, hvilket også beskytter mot overbelastning.

”ZAGG og Ingram Micros vellykkede samarbeid har vært nøkkelen til vår fremgang på det nordiske markedet. Nå legger vi mophie® til en sterk portefølje av varemerker, som allerede inneholder InvisibleShield, ZAGG og iFrogz.”
-sier Gabriel Kjellén, Country Manager Nordics hos ZAGG.

Et av mophies mest solgte produkter er Juice Pack Air som er et innovativt batterideksel som også kan lades trådløst! Hvis brukeren i stedet anvender Powerstation til oppladning tilbys et produkt som har tilstrekkelig kapasitet for å lade opp flere enheter samtidig.

mophies produkter kjennetegnes av sin industriledende batteritid, som ved hjelp av teknologien ”Charge Vault” holder produktene på 75% oppladning i hele 12 måneder, selv når de ikke er i bruk. Dette er en USP som Ingram Micro tror forhandlere og sluttbrukere vil sette stor pris på!

mophie® tilbyr i tillegg en portefølje av dockingstasjoner og trådløse oppadningsprodukter for kontoret, bilen og hjemmet.

”Med porteføljen til mophie® styrker vi vårt tilbehørssortiment ytterligere, en kategori hos oss som fortsetter å vokse – år etter år.
-sier Fredrik Westerén, Nordic Product and Marketing Manager hos Ingram Micro.

Om ZAGG
ZAGG tilbyr det mest attraktive tilbehøret til telefoner og tablets gjennom fire ulike varemerker: Markedsledende skjermbeskyttere fra InvisibleShield, ZAGG’s populære keyboards, iFrogz attraktive sortiment av høretelefoner og kabler samt mophie med de mest solgte batteriløsningene på det amerikanske markedet.

Les mer om ZAGG: www.zagg.com