Ingram Micro LEASE – Låser opp nye forretningsmuligheter

Ingram Micro tilbyr nå leasing som forretningsmodell til sine kunder i Norden. Leasing er et smart alternativ for både små og store bedrifter der du som forhandler, i samarbeid med Ingram Micro, kan skape nye muligheter innen maskinvare-, programvare- eller øvrig tjenestetilbud.

Vi har sett at etterspørselen fra våre kunder har økt for å kunne tilby leasing som en finansieringsmulighet til sine kunder. Det føles veldig godt og spennende at vi nå har en enkel, rask, smidig og helt digital løsning sammen med LeaseCloud, slik at vi bare kan tilby våre kunder det de etterspør, sier Robert Andersson, produktleder for Ingram Micro LEASE.

Slik fungerer Ingram Micro LEASE

Oppsettet er veldig enkelt. Ingram Micro har åpnet en egen IM Lease webshop hvor hele sortimentet som tilbys er tilgjengelig. Forhandleren skriver en digital avtale med sin kunde direkte i vår IM Lease webshop og hele transaksjonen kan fullføres på under 30 minutter. Kontraktsvarighet kan velges til 24 eller 36 måneder. Avtalen signeres ved hjelp av BankID.

3 fordeler med Ingram Micro LEASE

  • Fokus på egen virksomhet
    Kunden trenger ikke å ta en stor engangskostnad for utstyr som skal brukes i flere år, og kostnadene fordeles jevnt over tiden produktene brukes.
  • Frigjør kapital
    Selskapets låneramme i banken påvirkes mindre enn ved et tradisjonelt banklån, fordi det er utstyret som utgjør sikkerheten for finansieringen. Kostnaden er fullt avdragsberettiget.
  • Forutsigbar og enkel debitering
    Det er alltid den samme månedlige kostnaden i kontraktsperioden – kunden vet når og hvor mye som skal betales.

Samarbeide med LeaseCloud

Leverandøren av den tekniske løsningen er selskapet LeaseCloud, som er et fintech oppstartsselskap som ble startet i 2017 etter å ha sett utfordringen fra IT-selskaper til å finne en god teknisk løsning for leasing. De er for tiden 10 ansatte, hvorav halvparten er utviklere.

Det er så gøy at vi kan samarbeide med verdens største IT-grossist, og sammen har vi utviklet en IT-løsning som er i forkant av markedet, sier Martin Björnström på LeaseCloud.

Søk etter en konto og les mer om Ingram Micro LEASE!>>