Ingram Micro og Eaton starter samarbeid for å vokse på det nordiske markedet

PRESSEMELDING. Eaton og Ingram Micro har inngått samarbeidsavtale for å nå ut til flere forhandlere i det nordiske markedet. Samarbeid innebærer blant annet at salgs- og markedsaktiviteter samordnes, og at Eatons produkter vil bli lagerført ved Ingram Micros sentrallager i Sverige. Avtalen ble nylig signert og gjelder inntil videre.

Avtalen innebærer at Eatons produkter og løsninger for sikker og stabil strømforsyning av selskapers og organisasjoners stadig mer kritiske IT-miljøer blir gjort tilgjengelige for Ingram Micros mer enn 5000 forhandlere. Eatons produktportefølje inkluderer UPSer, ePDUer, rackskap og programvare.

Ingram Micro er en av verdens største distributører av IT-produkter og en viktig partner for Eaton i flere europeiske land. De vokser på det nordiske markedet, og vi ser dette samarbeidet som en viktig del av vår vekstplan for IT-kanalen i Norden, sier Tony Wikström, Nordic Sales Manager IT Channel hos Eaton.

I 2020 vil det være over 20 milliarder “smarte” og oppkoblede varer ifølge Gartner. Dette betyr at det må være en sikker, stabil og avbruddsfri strøm, spesielt i områder som er utilgjengelige.

Vi ser en stor forretningsmulighet med vår nye samarbeidsavtale med Eaton, ettersom etterspørselen etter sikker og stabil kraftforsyning øker ettersom IoT og Datacenter-markedene vokser raskt. Der er Eaton en av verdens ledende leverandører, sier Torbjörn Schön, Director Value and Cloud Business på Ingram Micro.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Torbjörn Schön, Director Value and Cloud Business Ingram Micro,+46 (0)731 499 718, Torbjorn.Schon@ingrammicro.com

Tony Wikström, Nordic Sales Manager IT Channel Eaton,+46 (0)8 598 940 05, TonyWikstrom@Eaton.com

 

Om Eaton:

Eatons elektrisitetsvirksomhet er globalt ledende med kompetanse innen strømfordeling og kretsbeskyttelse, avbruddsfri kraft, kontroll og automatisering, belysning og sikkerhet, designløsninger og koblingsenheter, løsninger for tøffe og farlige miljøer, samt tekniske tjenester. Gjennom sine globale løsninger er Eaton rustet til å svare på de viktigste utfordringene innen strømforvaltning vi har i dag. Eaton er aktiv i strømstyring og hadde en omsetning på 20,4 milliarder dollar i 2017. Vi leverer energibesparende løsninger som hjelper våre kunder med å håndtere elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft effektivt på en sikker og bærekraftig måte. Eaton arbeider for å forbedre livskvaliteten og miljøet ved hjelp av teknologiløsninger og strømbehandlingstjenester. Eaton har ca 96.000 ansatte og opererer i mer enn 175 land.

For mer informasjon, besøk www.eaton.com