Ingram Micro utvider sortimentet gjennom nytt samarbeid med Richmond & Finch

Richmond & Finch er et svensk varemerke som ble lansert sommeren 2015. Mats Wikström, en av gründerne, forklarer bakgrunnen;

”Vi syntes det manglet et veldig bra dekselutvalg i kategorien ”mote”. Det var riktignok mange sterke varemerker som laget deksler, men vi så en mulighet til å produsere deklser som var moteriktige!”

Det var med bakgrunnen fra moteindustrien at man lot seg inspirere til å lansere to årlige kolleksjoner ”Summer/Spring” og ”Fall/Winter”. Utgangspunktet er at fargene og designet på dekselet skal reflektere trendene fra kles- og motebransjen.

Dekselprodusenten ønsker nå å styrke sin posisjon i telecom-bransjen, og derfor inngår de fra 1. Februar et samarbeid med Ingram Micro om nordisk distribusjon av deres produkter.

”Vi har tidligere hatt bra samarbeid med Ingram Micro på andre varemerker og når vi kikket etter en distribusjonspartner som kunne hjelpe oss å vokse ytterligere i Norden, falt valget veldig enkelt på Ingram Micro. Vi ser frem mot å se hvilke resultater Ingram Micro kan hjelpe oss med å oppnå i fremtiden”, sier Mats.

I 2017 lanserte Richmond & Finch en ny kolleksjon, ”Freedom” for å møte kundenes behov for å beskytte telefonen. ”Ettersom telefonene øker i verdi, øker også kundens behov for å beskytte telefonen sin bedre, samtidig som de også ønsker et bra design”, forteller Mats. Derfor har Richmond & Finch tatt frem robuste deksler som skal beskytte telefonen i hverdan, men som fortsatt har et lekkert, slimt og kompakt design.

”At vi nå legger Richmond & Finch til i vår produktportefølje gir oss et enda sterkere sortiment innenfor design og robuste deksler”, sier Jesper Höglund, Produktsjef for tilbehør hos Ingram Micro.