lngram Micro blir norsk distribusjonspartner for Dell EMC

Ingram Micro er stolte av å kunne annonsere at vi er valgt som distribusjonspartner av Dell EMC i Norge. Avtalen gjelder fra 01. Mai 2017 og kundene kan allerede nå finne produkter fra Dell EMC i Ingram Micro sin webshop.

”Det er veldig gledelig at vi nå utøker vårt samarbeid med Dell, som allerede er en global partner av Ingram Micro, til også å inkludere Norge” sier Inge Dahl, Country Manager Ingram Micro Norge. ”Vi har etablert et sterkt Dell-team lokalt som skal utvikle salget av disse produktene sammen med våre forhandlere”.

Ingram Micro får som en autorisert Dell EMC Distribusjonspartner muligheten til å selge produkter fra Dell EMC sin portefølje innenfor kategoriene Klient (PC, monitorer og tilbehør), Server og Nettverk.

Ingram Micro og Dell EMC kan sammen tilby de salgs-, markeds- og tekniske ressursene som kreves for å forenkle salgsprossesen ytterligere, løse utfordringer og hjelpe kundene til en enda mer lønnsom hverdag.

”Vi er utrolig glade og stolte over vårt nye samarbeid med Ingram Micro. Deres kunnskap, erfaring og bransjerelasjoner mot norske forhandlere gjør dem veldig attraktive for oss og vi ser veldig frem til å kunne, sammen med Ingram Micro, starte på jobben med å løse kundenes utfordringer” sier Geir Kurdøl, Channel Sales Manager Dell EMC Norge.

Ingram Micro ble tidligere i år kåret til ”Global Distributor of the Year” på Dell EMC World i Las Vegas.