Logistikktjenester

Garanter en profesjonell levering, og få tid til andre ting ved hjelp av våre konfigurasjonstjenester for små og store samarbeidspartnere.

La oss ta hånd om din levering til kunden

Vi har lang erfaring med logistikk, kitting og konfigurering og tilbyr en rekke produktnære tjenester. Våre høyteknologiske lagre i Norden med over 63 000 m2 lagerareal og 600 ansatte gjør at vi kan foredle dine produkter og håndtere hele leveransen, inkludert installasjon ute hos kunden – kostnadseffektive løsninger som gjør at du og bedriften kan fokusere på kjernevirksomheten.

Kontakt oss

Foredle din IT-leveranse

Vi kan tilby; medpakking av kundetilpassede velkomstbrev, konfigurering av datamaskiner, registrering av garantier, spesialleveranser, installasjon ute hos kunden sammen med samarbeidspartnere og alt i mellom.

Vi kan mobilkonfigurering

På vårt lager kan vi tilby individuelle oppdrag innen bruk av tilbehør, reparasjoner og gjenvinning. Men vi kan også avlaste bedriften og ta ansvaret for hele livssyklushåndteringen.

Skreddersydd for ditt behov

Har du en kunde som trenger en produktnær tjeneste eller som stiller spesielle krav til f.eks. levering og emballasje? Vi utarbeider skreddersydde løsninger som forenkler din og kundens hverdag.

Merking av produkter

På vårt lager kan produktene dine få en unik merking med f.eks. produktnummer, løpenummer eller navn på mottaker.

Bruk av tilbehør

Vi kan gjøre leveransen mer personlig og komplett ved at vi allerede før leveransen monterer skjermbeskytter, setter på et skall eller bruker annet tilbehør.

Enrollment-tjenester

Disse brukes til å automatisere registreringen av mobil enhetshåndtering (MDM-registrering) og forenkle grunninnstillingen av enheter uten håndspåleggelse. På denne måten blir enhetene individuelt tilpasset fra start.

Ettermarkedstjenester

Vi tar hånd om hele ettermarkedsfasen med alt fra utskiftingshåndtering, teknisk support, reparasjoner, finansiering og restverdihåndtering

Prekonfigurasjon

Kom i gang på 5 min. Vi kan tilby en rekke ulike prekonfigurasjoner som gjør det enklere og raskere for mottakeren å komme i gang på arbeidsplassen.

Kontakt oss

Joakim Samuelsson

Dir, Commerce & Lifecycle Services Nordics