Media og kommunikasjon

Vi hjelper deg å levere en medie- og kommunikasjonsløsning til kunden som er bedre enn kundens forventninger

Uansett miljø og behov, har vi løsningene

Hos Ingram Micro finner du en samarbeidspartner som forstår kundens behov. Vi er størst i bransjen innen Digital Signage og har svært lang erfaring med å bygge kundeunike kommunikasjonsløsninger i alle typer miljøer. Forhandlernes kunder finner du innen alt fra sykehusmiljøer, bredbåndstilbydere, hoteller, fartøy, butikker, bensinstasjoner m.m.

Med vår erfaring og omfattende ekspertise kan vi tilby energieffektive og kostnadseffektive løsninger, uavhengig av hvilke produkter som skal inngå. Hvis produktene ikke er i vårt sortiment, har vi et bredt spekter av leverandører som vi samarbeider med. Vi utarbeider tilbudet basert på kundens virkelige behov, ikke ut fra hva de tror de trenger.

Kontakt oss

Digital Signage

Reklame, profilering innendørs eller i utendørsmiljøer. Digital Signage gir opplevelser av lyd, bilder og film i alle miljøer. Løsninger basert på digitale displayer er den nye måten å annonsere og integrere med sosiale medier på, med informasjon hentet direkte fra websider.

Kommunikasjon

Ingram Micro tilbyr kommunikasjon og IoT-komponenter, fra komplette UCC-løsninger til sensorer, gatewayer, skyplattformer, kameraer, sikkerhet m.m. Løsningene bygger på produsentenes utprøvde løsninger og innenfor de fleste vertikaler. Vi leverer løsninger for produksjon, detaljhandel, hotell og transportbransjen samt større løsninger til smarte bygninger og byer.

Konfigurering

Vi tilbyr kundetilpassede konfigurasjoner, DOA-tester, registrering av garantier og andre spesialoppdrag for å sikre unik leveranse.

Levering

Vårt team vet hvor viktig det er med riktige produkter på riktig sted til nøyaktig riktig tid. Vi kan levere på en bestemt tid for å sikre installasjoner, utføre tester som sikrer leveranse og tilfredsstille bestemte krav til emballasje.

Produkter

For oss handler det ikke om separate produkter, tjenester eller teknologier. Vi ser flere teknologier, produkter, tjenester og standarder som er integrerte rundt en bestemt løsning. Med gode leverandørrelasjoner og kunnskap gir vi raske svar og løsninger som tilfredsstiller kundens spesifikke krav.

Noen av våre fornøyde kunder

Varemerker

Kontakt oss

Johan Nordsvärd

Sales Manager UC

Peter Nihlmar

Product Manager UC

Marcus Ekström

BDM US

Göran Briland

Specialist