Hvordan kontrollerer man telefoners firmware med Samsung E-Fota?

Samsung E-FOTA (Enterprise Firmware Over-TheAir)

Med en flåte med mange forskjellige enheter i selskapet, kan det være vanskelig å kontrollere når og hvordan enhetene oppdateres – dette er mulig på Samsung-enheter med Samsung E-FOTA. Det har den klare fordelen at du kan utsette oppdateringer til du har tilpasset bedriftens apper og sørget for at de kjører slik de skal på den nye firmwaren for telefonen, og du kan tillate oppdateringer. På den måten hindrer du at selskapets apper krasjer utilsiktet og forhindrer ansatte i å utføre sitt arbeid med tilhørende apper.

Dette kan være svært viktig, spesielt i offentlig sektor og helsevesenet.

Ytterligere fordeler med E-FOTA

  • Ingen brukerinteraksjon: Brukerne skal ikke gjøre noe i forbindelse med oppdateringene. De pushes bare når alt er klart for å oppdateres.
  • Planlegg oppdateringene: Du kan planlegge enhetsoppdateringer på et tidspunkt som ikke er kritisk for virksomheten, eller hvor brukerne er dypt avhengige av at enheten fungerer som forventet. Man kunne f.eks. planlagt at oppdateringer utføres i helgen, slik at det ikke er i konflikt med hverdagsoppgaver.
  • Gruppeoppdateringer: Du kan pushe oppdateringer til bestemte grupper i organisasjonen din slik at den nå kan testes i drift av en liten avdeling før alle oppdateringer blir rullet ut til hele organisasjonen

Les også: Hva er Samsung Knox?

Vil du vite mer?
Harald Tveterås Fauskanger
Salgskoordinator, Ingram Micro Mobility
Harald.Fauskanger@ingrammicro.com