Stor konkurranse med Dell EMC

Ingram Micro har siden 1. mai vært en stolt distribusjonspartner av Dell EMC i Norge. Som autorisert Dell EMC Distribusjonspartner selger og distributerer vi produkter innenfor kategoriene klient (PC, Monitor og tilbehør), server og nettverk.

Det er en virkelig motivert gjeng med mennesker hos Ingram Micro som vi allerede har begynt å samarbeide med. Det er et sterkt team som vi allerede ser at hjelper oss med å utvikle Dell-businessen i riktig retning på det nordiske markedet, sier Mikael Moser, nordisk markedssjef hos Dell EMC

Andre halvåret kickstartes blant annet med en av de største «vekst-konkurransene» som er gjennomført i Dell EMC sin historie. Ingram Micro sitt mål er å se til at så mange som mulig av våre Dell forhandlere utvikler og øker sitt salg av Dell-produkter, noe som kan føre til at man får reise til Dubai på en spennende kompetansehevende konferanse på velkjente Atlantis.

Konferansen i Dubai er en veldig god mulighet til å oppleve en av verdens tøffeste byer med et program fullstappet av produkttrening og utdanning, sammen med den nordiske bransjens beste Dell EMC ambassadører fra forhandlere og distributører, sier Lasse Bjørnestad, Dell EMC ansvarlig hos Ingram Micro.

Vil du vite mer om samarbeidet mellom Dell EMC og Ingram Micro? Kontakt Lasse Bjørnstad, lasse.bjornstad@ingrammicro.com

Er du allerede forhandler og vil melde deg på GROW BIG-kampanjen? Trykk her!