Vi inviterer til Retail og POS Seminar 9.-11. november!

Ingram Micro har stor fokus på POS og Digital Signage som begge er markeder i stor vekst. Dette er noe vi vet at også mange av våre forhandlere er opptatt av. Vi har derfor fått med oss flere av de ledende produsenter innen området og inviterer sammen med dem til seminar på Colorline 9-11. november. Dette er en veldig god mulighet til å få med seg hva som skjer i markedet, samt få god tid til å bygge og styrke relasjoner med gode kollegaer fra bransjen. Avreise fra Oslo torsdag 9.november kl. 1100 fra Hjortneskaien. Vi er tilbake i Oslo lørdag 11.novemer kl. 1000.

Nedenfor finner du noen av det som kommer til å bli fokus på reisen. Stikkord er intergrerte betalingsløsninger opp mot POS, ny POS hardware, retail løsninger, digitale skjermer i butikk, trender og design.

Høydepunkter fra agendaen:

Epson
Flere og flere går i skyen – det gjør også EPSON med sine kvitteringsskrivere. Se hvordan kvitteringsskriveren kan fungere i en skybasert POS løsning.

Zebra
Zebra har en stor portefølje av produkter og løsninger for retail. Strekkodeleser, pris-sjekkere, håndterminaler, mobile etikettskriver – alle produkter som kan være med å effektivisere hverdagen i butikken.

Samsung
Digitale skjermer for kommunikasjon med kunder er et område som øker med stor fart, men som fortsatt har et stort potensiale innen retail. Samsung er markedsleder og viser hvorfor.

Otrum
En skjerm uten innhold ser veldig svart ut – Otrum er et norsk selskap som kanskje mest er kjent for sine hotell-tv løsninger, men de har nå lansert en kraftig cloudbasert programvare for digital signage. Løsningen er lettfattelig og enkel å benytte.

Hewlett Packard
En helt ny POS terminal med et fantastisk design. Dette blir POS terminalen «alle» snakker om!

Honeywell
Har du hørt om den batterifrie trådløse skanneren til Honeywell? Honeywell har i det siste året lansert flere spennende strekkodelesere og terminaler som skiller seg fra konkurrentene.

Datalogic
Datalogic har et eget salgsteam som kun fokuserer på retail. I porteføljen har de blant annet «Joya Touch» som kan brukes som en enkel håndterminal eller som «self scanning» for kunde. Se hvordan denne løsningen kan benyttes i butikk.

Påmelding innen 20. oktober
Påmelding innen 20. oktober til: dcpos.no@ingrammicro.com
Påmeldte deltakere, men som ikke gir beskjed om evt frafall innen 1 uke før avreise må påregne og betale påløpte kostnader.

Pris
Seminaret er gratis* (evt begrensing i antall deltakere pr forhandler og fullbooket arrangement)

 

*Ingram Micro dekker reise med Colorline i enkel lugar, inklusive frokost, lunsj og middag. Reise til/fra Oslo og evt andre utlegg må dekkes av deltaker.